Verder dan het gewoonlijke.

Waar de meeste experts stoppen, gaan wij een stap verder. Advies geven dat kan immers iedereen. Wij zien het als onze taak dat u met het gegeven advies het beoogde resultaat behaald. Onze praktische insteek zorgt ervoor dat u met onze adviezen uit de voeten kunt.

We zijn transparant over onze werkwijze en u bent altijd op de hoogte van de stappen die we nemen. Hierdoor werken we intensief samen en kunnen we gerichter uitdagingen te lijf gaan. Samen bereiken we meer!

Wij staan u bij gedurende het gehele proces en daarna. Zo kunt u blijven innoveren en met een gerust hart ondernemen.

Onze vakgebieden.

Privacy

Security

column3-image1ePrivacy

column1-image2Nieuwe technologieën

column2-image1ICT-recht

column3-image1Intellectueel eigendom

column1-image3Ondernemingsrecht

Big Data

column3-image1Internet of Things

We werken samen met u naar oplossingen toe.

Nieuwe technologieën en wetgevingen, hoe zorgt u ervoor dat uw software voldoet aan de veiligheid standaarden uit de wetgeving? Waar moet u op letten bij het ontwikkelen van een app? Dit zijn uitdagingen die zich vaak in het praktijk afspelen. Samen met u spelen we hier slim op in.

Op het gebied van recht en technologie.

Onze passie ligt bij uitdagingen die zich bevinden op het gebied van recht en technologie. Nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van technologie leiden tot veel nieuwe juridische ontwikkelingen.  Met onze out-of-the-box werkwijze en scherpe kennis, helpen wij u graag naar uw doelen toe.

Tevreden klanten.