Wat wij voor u kunnen doen.

Deskundig op elk vlak binnen een dynamisch werkveld.

Praktisch en helder.

Onze adviezen zijn zeer praktisch. Verwacht dan ook geen saaie en vrij ondubbelzinnige adviezen waar u helemaal niks aan hebt. Wij werken samen met u aan een praktische oplossing die wij, in samenwerking met u uitvoeren. Denk hierbij aan een concrete stappenplan die wij met u stapsgewijs doorlopen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Om te beginnen zullen we een afspraak maken om te oriënteren welke uitdagingen zich afspelen binnen uw bedrijf. Daarna kijken we naar het bedrijf zelf. Wat zijn de doelstellingen van het bedrijf? De visie? Welke soorten processen bevinden zich binnen jouw bedrijf? Wanneer dit duidelijk is, gaan we naar de volgende stap.

De volgende stap is de juridische analyse. Hoe dit in z’n werk gaat is per geval anders. Maar in grote lijnen bevat het: toetsen aan de wetsnormen, jurisprudentie en overige eisen die volgen uit de praktijk.

Wanneer dat afgerond is, volgt er een advies met concrete te nemen stappen. Deze stappen hoeft u niet alleen te zetten. Wij helpen u graag daarbij!

Uw auteursrecht goed beschermd!

Of het nu een nieuwe videoclip is of beeldmateriaal dat zonder uw toestemming geüpload wordt. U heeft rechten over datgeen wat van u is. Wij helpen u goed op weg zodat u niet alleen uw recht behaald maar ook het beoogde resultaat.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Het auteursrecht omvat meer dan wat men vaak verwacht. Veelal kunnen wij preventief al veel zaken voor u regelen zodat u in de toekomst minder complicaties heeft met betrekking tot uw rechten.

Wilt u meer weten wat dat in uw specifiek geval betekent? Of wilt u dit graag onder genot van een kop koffie bespreken. Laat het ons weten!

Zeker van elke zaak.

Een van de zaken waar (alle) bedrijven veel mee te maken krijgt zijn, contracten. Of het nu om een overeenkomst tot verkoop van een product of dienst gaat, of het waarborgen van een Service Level bij hosting- of web-ontwikkelingsbedrijven. Een contract is universeel en komt in vele maten en vormen voor. Een standaard contract schiet in veel gevallen te kort.

In alle gevallen is het fijn om bijstand te hebben van een jurist die precies de juiste kennis in huis heeft. Heeft u hulp nodig, een extra paar ogen nodig dat naar uw contracten kijkt of zoekt u iemand die een gedegen contract kan opstellen voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Onze passie.

Wij zijn de expert op het gebied van privacy en compliancy. Nu de nieuwe privacy wetgeving van kracht is, dient men alles in orde te maken zodat zij voldoen aan de nieuwe en strengere privacywetgeving. Wij helpen u daar graag een handje mee. Wij maken hiervoor gebruik van onze unieke 5 stappen methode. Deze methode hebben we ontwikkeld aan de hand van onze ruime ervaring.

Meer weten? Klik hier

Daarnaast bieden we de volgende services aan:

  • Privacy Officer as a service (POAS)
  • CISO as a service (CAAS)
  • Privacy Impact Assessments (PIA)
  • Audits op het gebied van Privacy & Security
  • Opzetten en begeleiden van Crisis Response Teams (CRT)
  • Controle en Toezicht op beleid en documentatie

Veilig en betrouwbaar.

Wij helpen u graag verder om uw data veilig en betrouwbaar te houden. Onze specialisten staan graag voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Dit doen we door een unieke 5 stappen methode. Onze transparante en betrouwbare aanpak laat onze klanten keer op keer voor ons kiezen.

Wilt u meer weten over onze Security Services? Klik dan hier

U bent nooit uitgeleerd!

De wijze woorden “Men is zo sterk als de zwakste schakel in de keten” gelden nog altijd. Vooral als men te maken heeft met datalekken en privacy awareness. Wij geven workshops en seminars over uiteenlopende zaken. Uiteraard kunnen we ook een seminar of workshop op maat maken over bedrijfsspecifieke uitdagingen. Wij staan vol enthousiasme en passie voor het publiek om hen een stukje verder te kunnen helpen.

Meer weten? Maak een afspraak en samen kijken we naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden!

Elke dag een nieuw avontuur!

De juridische wereld loopt niet altijd synchroon met de vooruitgang van de technologie. Dit kan soms bijzondere complicaties opleveren wanneer men een nieuw soort technologie heeft wat niet binnen de kaders van de wet valt. Hoe gaat men daar mee om? En wat kunt u het beste ondernemen? Wij helpen u daar graag mee.

Wij onderzoek en vergaren zoveel mogelijk informatie over de nieuwe technologie en gaan met onze betrouwbare bronnen aan de slag om uw bedrijf toch compliant te maken.

Afspraak maken